1 – thermische isolatieplaat Alhar Wall ( polystyreen)
2 – bevestiging pluggen
3 – bindmiddel
4 – steenlijm
5 – steenstrips
6 – voegmiddel

Alhar Wall

Alhar Wall is een systeem die verbindt unieke uitstraling van klinker, thermische isolatie en eenvoud van uitvoering.

De speciaal geprofileerde Alhar Wall polystyreen plaat vergemakkelijkt de plaatsing van klinkertegels. De geleiders aangepast aan de klinker in de meest populaire formaten versnellen het lijmen van de tegels en garanderen een gelijke onderlinge afstand. Door de panelen met overlappingen te verbinden, wordt de vorming van koudebruggen geëlimineerd.

Alhar Wall vergemakkelijkt montage zonder dat er gespecialiseerde montageteams nodig zijn. Het resultaat is een mooie, duurzame en vooral perfect egale gevel van klinkers. Alhar Wall systeeem is toegewijd aan nieuwbouwen en gemoderniseerde gebouwen tot een hoogte van 25 m.

Alhar Wall systeem verlaagt de montagekosten van klinkerinstallatie en isolatie.

De basis van het systeem is een polystyreen plaat met geleiders die een snelle, ongecompliceerde en vooral perfect gelijkmatige plaatsing van klinkertegels maakt. De plaat van hoogwaardig polystyreen zorgt er voor een perfecte thermische isolatie van de wanden.

Ruime keuze in plaatdiktes stelt u in staat om de juiste isolatie te kiezen.

mm

Polystyreen 18g/dm3

100 140 160 180 200

Polystyreen 24 g/dm3

100 140 160 180 200

Bindmiddel

Een primer met kwartsvulling die verbetert van de hechting van de volgende lagen.

 

Steenstrips

Klinkertegels van gerenommeerde merken maken een brede keuze aan kleuren, oppervlaktestructuren en formaten mogelijk.

Het geeft onbeperkte mogelijkheden om de gevel van het gebouw opstellen.

Wij leveren alleen klinker van beproefde producenten, waardoor we er zeker van zijn dat de gevel jarenlang zijn mooie uitstraling en eigenschappen zal behouden!

 

Steenlijm

Ontworpen om klinker en bakstenen te plakken, bereid op basis van geselecteerde aggregaten, hoogwaardige cementen en ingrediënten.

Bevestiging pluggen

Bevestitging pluggen met een metalen pin met de juiste parameters garanderen een solide en betrouwbaar bevestiging van het systeem aan de gevel van het gebouw.

Voegmiddel

Fabriek voorbereide metselmortel voor het vullen van voegen op basis van geselecteerde aggregaten, hoogwaardig vulkanisch tufsteencement en ingrediënten.

De voordelen van gebruik van Alhar Wall systeem

  • De geleiders vergemakkelijken en versnellen het lijmen van klinkertegels.
  • Panelen aangepast aan de meest populaire afmetingen van klinker. maakt het mogelijk om het gewenste niveau van thermische bescherming te verkrijgen
  • Ruime keuzen van diktes ( van 100mm tot 200mm) maakt het mogelijk om het gewenste niveau van thermische bescherming te verkrijgen.
  • De overlappingen aan de zijkanten van de platen zorgen voor een precieze verbinding van de polystyreenlaag, waardoor isolatie overbrugging wordt geëlimineerd.
  • Reliëfuitsparingen in de platen helpt bij de juiste plaatsing van pluggen en laat de oppervlakte van de plug gelijk liggen met het oppervlakte van de paneel.
  • Het gegroefde oppervlak aan zowel de voor- als achterkant van het paneel verbetert de hechting van de lijm aanzienlijk, waardoor het paneel nog beter kleeft op de gevel en de klinker aanhet paneel.

Technische tekeningen

Alhar Wall 100 mm
Alhar Wall 140 mm
Alhar Wall 160 mm
Alhar Wall 180 mm
Alhar Wall 200 mm